tirsdag 29. juni 2010

Friday Sketchers #108.

En ny utfordring, denne gang Friday Sketchers . Her har jeg brukt ark fra Paper wishes, blomster, tickers, bling og en sommerfugl fra Kort og godt. Motivet har jeg fått fra en hyggelig blogg-venn.

Sketch saturday # 109

Her er et kort til ukas utfordring på Sketch saturday. Dette er et bestillingskort til en 60åring. Her har jeg brukt noen gamle ark fra scrapbook walls, halvperler, store brads, bånd og MS punc, motivet er malt med Distress.

søndag 27. juni 2010

Dagen derpå....

Dagen i går ble tilbrakt på Drammen travbane i flott vær og "herlig" motordur. Er litt stolt av "guttene mine" ( sønn og svigersønn) som kjørte løp der og vant alle sine heat, og ble dermed vinnere av sidevognsklassen.

Her går starten, gutta lengst til venstre....

To kjekke karer, Royne og Espen...

fredag 25. juni 2010

Nye bestillingskort....

Dåpskort bestilt av en tidligere kollega. Her har jeg brukt ark fra Ladybug, halvperler, bånd, roser, blomster, utstansa blader, hjertesharms, motivet har jeg beholdt i svart-hvitt. Dette kortet er et takkekort hvor jeg har brukt ark fra Paper wishes, roser og div. blomster, perlebånd fra Kort og godt, blader og swirl fra Paper wishes.


søndag 20. juni 2010

Sketch saturday #108

Her har jeg brukt ark fra Paper wishes, blomster, roser og knapper. Motivet er malt med Distress, og så har jeg hatt på litt glitter her og der..

lørdag 19. juni 2010

Litt nytt fra syfronten

Her har jeg sydd spisebrikker til utebordet. Stolputene er i samme fargene, så de står til hverandre. Håper bare jeg får brukt de i sommer! Denne uka har jeg sydd veske, mønsteret står i det siste Quiltemagasinet. Vesken har fått 4 lommer innvendig, og en trykk-knapp øverst slik at veska kan lukkes igjen....

torsdag 17. juni 2010

Sketch saturday # 107

Har slengt meg på en utfordring. Arkene er fra Basic grey og Paper wishes, blonde fra Kort og godt, halvperler, roser og motivet er malt med Distress.


onsdag 16. juni 2010

Her er en liten avskjedsgave til en kollega. Oppi vesken lå det et nydelig armbånd, og mottakeren ble veldig fornøyd! Pynta forsiden med roser og bling, og satte på en veskelås....


lørdag 12. juni 2010

Årets siste...

Dette er de siste konfirmasjonskorta jeg har laget... Her har jeg brukt ark fra Paper wishes. motivet er malt med Distress, ellers har jeg brukt stjerne-punch, knapper og halvperler. Her har jeg latt motivet være svart-hvitt, og ellers brukt MS-punch, blonde fra Kort og godt, perlebånd fra Nille og roser. Arket har jeg kjøpt på Bikuben.


fredag 11. juni 2010

Flere konfirmasjonskort....

Her er nok ett bestillingskort til en gutt som driver med skating. Kjøpte dette stempelet hos Steffens i Oslo i vår, og da var det helt nytt på markedet. Har malt med Distress og mønsterarket er med skatere, og midt i blinken til dette kortet... Siden denne gutten er nabo. så måtte vi også ha et kort, og da våget jeg meg på ett dresskort.
Det var morsomt å lage, og så har jeg fått brukt opp noen resteark.

Inni er det vestelomme med klokke( fått av min datter)...

Bak vesten er det en Hanglar gutt malt med distress.......




onsdag 9. juni 2010

Litt nytt igjen....

Etter en travel uke på jobb med både møter og sommeravslutning, og ei helg i Horten, er det på tide å få lagt inn noe igjen. Dette kortet lagde jeg til en bekjent som fylte 60 år nå i vår...



Dette kortet lagde jeg til vår "tantegutt" på Elverum som fylte 3år 4.juni. Her har jeg brukt bare restepapir og motivet er malt med Distress....

tirsdag 1. juni 2010

Konfirmasjon

Disse kortene lagde jeg på bestilling for en stund siden. Her har jeg brukt et ark som jeg har hatt lenge..endelig kom det til nytte....
Her har jeg brukt papir fra Paper wishes, roser og bling. Motiver er malt med Distress og det rosa båndet er kjøpt på Panduro..