torsdag 11. juni 2009

Snart helg igjen....

Nå er det på tide å få lagt inn noe nytt. Jeg har lagd mange kort i det siste, har hatt det så travelt at jeg ikke har hatt tid til å legge det inn. Men her kommer litt. Har blandt annet sydd dette teppet til sønn av ei turnvenninne. Skal dit på visitt i morgen
Har også brodert (på maskin) navnet og fødselsdatoen...


Her er to kort til samme jente, Siri som fylte 30 år.


Og her er ett bestillingskort til ei som ble konfirmert på søndag...6 kommentarer:

Nina sa...

Håper A og M ble glad for teppet da, for det er jo kjempe fint. M sladret til meg på jobb i går, så jeg vet at du har vært der i dag *fnis*

Kortene dine er rett og slett bare rååå flotte, digger det konf.kortet!!

Marit sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :)

Nå har jeg kikket i bloggen din og du verden. her var det mye flott altså..og så fine farger du bruker sammen. spiller ingen rolle om det er tekstieler eller papir du jobber med, når det gjelder fargebruk :) Takk for titten :)

Marit sa...

Hei Liv Torunn :) Det er bare superhyggelig at du vil legge til bloggen min, men jeg tror du har klart å lage en ekstra blogg som heter maritos papirblogg jeg:) Om du går inn på egen bloggoversikt ser du at du har tre blogger der...den som heter marito er ikke min, men en du har opprettet og som du "eier" Gjør ikke noe for meg det altså :) men kanskje bedre å ha meg i blogglista eller som en blogg du følger;) ?

May-Bente sa...

Ja, her var det kommet inn mye flott!!
Det teppet må jo ha vært en innmarri jobb. Gosj å lekkert!!
Kortene dine også kjempe flotte:=)

Klem:))

Lappedamen sa...

Flott teppe Liv Torunn, det blir nok populært hos mottakeren. Du er kjempegod til å lage flotte kort. Det ligger en award og venter på deg på min blogg.

Maya sa...

Nyydelig teppe!!
Lekre farger og mønster!!

Og så lekre hÄnglar kort!
Nydelige detaljer og lekre farger!
Klem fra Maya:)