torsdag 29. juli 2010

Mitt siste kort...

Her har jeg laget et sommerlig kort. Har ikke blitt så mye kortlaging i ferien, tiden har gått med til beising. Men nå tar jeg fri fra det og vi reiser en liten tur vestover. Motivet er malt med Distress, papir fra Paper wishes,bånd, punsher,blomster og roser.... Inni har jeg brukt samme oppsettet..


onsdag 21. juli 2010

FERIE....

Sommer ferie er også tid for sying. Har fått tid til litt av det innimellom all beising..Sydde veske for en stund siden, og som alltid blir det litt rester igjen. Av de sydde jeg sminkepung, mobiletui, lommebok og to lommetørkle-etuier...Så nå er alt stoffet brukt opp også!!

torsdag 15. juli 2010

Friday Sketchers # 110

Et kort igjen! Her har jeg brukt bazzil, mønsterark fra Amerika som jeg har fått av min svoger som er der titt og ofte...Ellers har jeg brukt MS punchere , perler fra Magnolia, roser, bånd og kroklisser. Motivet er malt med Distress og sommerfuglen har fått glitterlim på seg.

søndag 11. juli 2010

Sketch saturday #110

En ny utfordring igjen. Dette kortet er lagd på bestilling. Her har jeg brukt Bazzil, mønsterark fra Panduro og Paper wishes, bånd, roser, brads og tickers. Innsiden er samme oppsettet, men fordi kortet skal sendes i posten valgte jeg å bruke blomster stanset ut med quick kutz tanga. De veier litt mindre....