søndag 16. august 2009

Bursdagskort

Måtte "snekre" sammen ett bursdagskort i full fart igår, da vi skulle i bursdag til brodern. Han er glad i å fiske, så det måtte bli en fiskegutt... Har brukt ark fra Bikuben, og ellers bling, roser og utstansa blader.
Zoomet inn på teksten..

mandag 10. august 2009

Bryllupskort igjen....

Nok ett bestillingskort som jeg fikk lagd i går kveld. Her har jeg brukt Bazzil, Melissa Frances pynteark, Prima blomster og blader, roser fra Kort og godt og bling fra Prima.
Inne er det en "klaff" til å stikke penger i......

...og her er plass til en hilsen.


Nå er første arbeidsdag over, og det gikk overraskende bra. Tungt å stå opp idag, men når en blir møtt med bare blide barneansikter så er det bare deilig å begynne på jobb igjen.
Dette kortet ble til hos min søster i Halden, og her har jeg brukt kun resteark. Med en søt Hãnglar gutt og noen roser ble resultatet slettes ikke værst...

søndag 9. august 2009

Ferieslutt

Så er dessverre ferien over, og i morgen braker det løs. Har tilbrakt helga på Elverum, hvor vi har vært på Jakt-og friluftsmesse, og samtidig besøkt noen venner som akkurat har flyttet herfra. Forrige uke laget jeg noen kort og her er ett av dem....skikkelig jentekort. Motivet har jeg som vanlig malt med Distress, pyntearket er fra Creative imaginations, båndet fra Panduro, blomstene fra Petaloo, og ellers har jeg satt på noen rosa knapper og en rosa sommerfugl som jeg har fått av min søster. Beklager de dårlige bildene, jeg vet hva som står øverts på ønskelista mi...

torsdag 6. august 2009

Sommerkort

Har vært på besøk hos min søster i tre dager, og da ble det litt kortlaging også...Dette ble et skikkelig sommerkort. Har brukt ett gammelt ark og blomster kjøpt på Bikuben.

søndag 2. august 2009

Jubileumsutfordring #3

Utfordringen denne gangen var å lage ditt fineste kort i en stil som definerer deg som kortlager,eller ting du har dilla på for øyeblikket, og dette er definitIvt meg. Med blonder, blomster, bling og ikke minst HÄNGLAR.

lørdag 1. august 2009

Ferieaktiviteter....

Ferien nærmer seg slutten, bare en uke til så er det full rulle igjen. Det har vært god tid til å lage kort, og jeg har fått bestilling på mange bryllupskort. Her ett av dem.. Skal i kirken idag og være med på velsignelsen av dette partnerskapet.
Innsiden....


Har fått tid til å lage ett bursdagskort innimellom alle bryllupskorta også... Her har jeg malt ei Hanglar-jente med Distress, blomstene er fra Paper wishes, metallpynt fra Kort og godt, bling er kjøpt på Bikuben og arkene er noen gamle jeg har hatt en stund, så jeg husker ikke hvor de kommer fra....

Innsiden.......



baksiden...